Welcome Guest ( Log In | Register )

airsoft forum and discussion board

to add your 468x60 banner, pay ad zone 1
Click Here for the Advanced ASF Search Tool
website template selector
Bookmark and Share

to place your ad here in Zone 3, click here
 
Reply to this topicStart new topic
> Worth It?, 3rd burst mosfet
EliteKnGx
post Apr 5 2009, 12:23 PM
Post #1


ASF Citizen


Group: Member
Posts: 347
Joined: 29-July 08
From: Rochester,NY
Member No.: 41,982
SOA Name: ElitexKnG

Your Temperament Score? Trader Rating: 0 (0%)
Add Feedback for EliteKnGx


I looking for a 3rd burst mosfet for my g36k since my cut off lever and trigger assembly are not compatible with eachother so my gun always shoots in full auto so I need to buy a 3 round burst mosfet so I have the options of semi/3 rd burst/auto.
iv been looking at http://extreme-fire.com/SW-CHEETAH.html.
is there any better 3rd burst mosfets out there that are cheaper/better?


--------------------
www.blackopsairsoft.net
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Personist
post Apr 5 2009, 01:04 PM
Post #2


ASF Citizen


Group: Member
Posts: 882
Joined: 24-May 08
From: Northeast Texas
Member No.: 39,844
SOA Name: Personist

Your Temperament Score? Trader Rating: 7 (100%)
Add Feedback for Personist


QUOTE (EliteKnGx @ Apr 5 2009, 12:23 PM) *
I looking for a 3rd burst mosfet for my g36k since my cut off lever and trigger assembly are not compatible with eachother so my gun always shoots in full auto so I need to buy a 3 round burst mosfet so I have the options of semi/3 rd burst/auto.
iv been looking at http://extreme-fire.com/SW-CHEETAH.html.
is there any better 3rd burst mosfets out there that are cheaper/better?


You can also get the computer, evolutuion, cheetah, or panther mosfets from him.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
Fubar65
post Apr 6 2009, 12:57 PM
Post #3


ASF Citizen


Group: Member
Posts: 174
Joined: 28-March 05
From: Southern California
Member No.: 12,340

Your Temperament Score? Trader Rating: 0 (0%)
Add Feedback for Fubar65


You can also check out awsairsoft.com They have some pretty innovative mosfet control systems.


--------------------

Go to the top of the page
 
+Quote Post
alextattoo
post Apr 6 2009, 05:05 PM
Post #4


ASF Citizen


Group: Member
Posts: 243
Joined: 25-November 07
From: Bulgaria
Member No.: 34,495

Your Temperament Score? Trader Rating: 0 (0%)
Add Feedback for alextattoo


QUOTE (EliteKnGx @ Apr 5 2009, 01:23 PM) *
I looking for a 3rd burst mosfet for my g36k since my cut off lever and trigger assembly are not compatible with eachother so my gun always shoots in full auto so I need to buy a 3 round burst mosfet so I have the options of semi/3 rd burst/auto.
iv been looking at http://extreme-fire.com/SW-CHEETAH.html.
is there any better 3rd burst mosfets out there that are cheaper/better?


Hi man, I had a similar problem my cut off lever doesn't work well and I had only a full auto on my SP150 DMR so I decided to buy a evolution computer.The problem is that all the computers need a working semi to calculate the 3 round burst.3 rd burst are based on a 3 semi and when you connect a evo or another computer to your AEG you have to shoot 3-4 rounds on semi to establish the delays.So the computer will not help you without working semi. You can ask Gandalf from extreme fire.


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
EliteKnGx
post Apr 12 2009, 04:53 PM
Post #5


ASF Citizen


Group: Member
Posts: 347
Joined: 29-July 08
From: Rochester,NY
Member No.: 41,982
SOA Name: ElitexKnG

Your Temperament Score? Trader Rating: 0 (0%)
Add Feedback for EliteKnGx


so how do I fix this no semi problem? replace my cut off lever?


--------------------
www.blackopsairsoft.net
Go to the top of the page
 
+Quote Post
csczero
post Apr 12 2009, 11:00 PM
Post #6


ASF Citizen


Group: Member
Posts: 105
Joined: 2-March 09
Member No.: 46,925

Your Temperament Score? Trader Rating: 0 (0%)
Add Feedback for csczero


QUOTE (Fubar65 @ Apr 6 2009, 01:57 PM) *
You can also check out awsairsoft.com They have some pretty innovative mosfet control systems.


For some reason it seems all the time all there mosfets are out of stock. unless they make them as orders come in.. Do you know how long it takes them to make and ship a mosfet out?

and to OP. You said your cut off lever and trigger assembly isnt compatible. Maybe you should get a pair that are compatible? Because I don't know why they aren't compatible. But if you are getting a mosfet I like the aws scorpion one, it has the 3 round burst like the cheetah but more.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
chaosknight
post Apr 13 2009, 02:18 AM
Post #7


ASF Citizen


Group: Member
Posts: 84
Joined: 8-January 08
From: San Jose, California
Member No.: 35,420

Your Temperament Score? Trader Rating: 0 (0%)
Add Feedback for chaosknight


ok, im not completely sure this is right, so don't take it as 100% the truth

if you look at the high end aws ones (pulse/scorpian), they have a switch put under one of the gears so that you always completely cycle (and thus fix the partial cycles problem, right?)


about them being in stock, I've been looking at getting one, but they've been out for a while


--------------------
Go to the top of the page
 
+Quote Post
csczero
post Apr 13 2009, 09:26 AM
Post #8


ASF Citizen


Group: Member
Posts: 105
Joined: 2-March 09
Member No.: 46,925

Your Temperament Score? Trader Rating: 0 (0%)
Add Feedback for csczero


QUOTE (chaosknight @ Apr 13 2009, 03:18 AM) *
ok, im not completely sure this is right, so don't take it as 100% the truth

if you look at the high end aws ones (pulse/scorpian), they have a switch put under one of the gears so that you always completely cycle (and thus fix the partial cycles problem, right?)


about them being in stock, I've been looking at getting one, but they've been out for a while


Oh thats awsome I know it also has a sensor in the hop up to detect bbs coming out and a microphone to detech the piston hitting.
Go to the top of the page
 
+Quote Post
EliteKnGx
post Apr 13 2009, 11:04 AM
Post #9


ASF Citizen


Group: Member
Posts: 347
Joined: 29-July 08
From: Rochester,NY
Member No.: 41,982
SOA Name: ElitexKnG

Your Temperament Score? Trader Rating: 0 (0%)
Add Feedback for EliteKnGx


I bought a new wire set for my gun the echo 1 low resistance wire set but when I put it in the gun for some reason the cut off lever cant catch the slide as I pull the trigger in semi causing the gun to fire in full auto. id rather replace the cut off lever instead of the trigger assembly if it will fix the problem.


--------------------
www.blackopsairsoft.net
Go to the top of the page
 
+Quote Post

to add your banner to our network, click here
Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

 



RSS Lo-Fi Version Time is now: 2nd August 2014 - 03:33 AM

Armory Tech Airsoft FoxAirsoft.com AirsoftAtlanta.com AirsoftNMore.com Airsplat.com ACMGear.com
AsiaAirsoft.com YZH.hkm TrinityAirsoft.com AirsoftRC.com eHobby Asia Vote for us
to add your 180x30 banner here, pay ad zone 2

If you enjoy using this website, please please support us financially with a small donation or upgrade your account. If you can not help us financially,
then at least help us by telling a friend about us and share us on your favorite social networking website.

content copyright AirsoftForum.com 2003-2013 an Airsoft Forum, Airsoft Chat Room, Airsoft Auctions, Airsoft Reviews, and Airsoft Classified Ads Community
Get your discount from Armory Tech Airsoft
Get airsoft guns and more with award winning customer service at Trinity Airsoft
Airsoft Atlanta is your source for quality airsoft guns and rifle parts
Professional Airsoft Solutions
to add your Text Link here, pay ad zone 3