Jump to content
Sign in to follow this  
moobicu

Gun not firing, need help! Thanks.

Recommended Posts

Gun

Cybergun GSG 522 RIS

 

Problem

1. Gun shoots once and then does not fire at all.

 

Upon opening the gearbox, the gun immediately fires once and all three gears are not in their proper positions. The sector gear is leaning towards the right every time so I assume it is being pulled out of position by the tappet plate. I also assume I am assembling the gear box correctly. I am still noob to airsoft!

 

Thanks for dropping by and helping me out!

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest alberty

If your AEG and gearbox are disassembled, it shouldn't be "firing" at all...did you mean to say that everything just kind of "popped" when you opened the gearbox shell?

 

The sector gear leaning toward the right is when you open the gearbox, but when you reassemble you just need to put it back into its place.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...